Aquelarre de Cervera

Aquest dissabte 30 d’agost de 2014 hem participat a la 37a edició de l’Aquelarre de Cervera, amb la participació de més de tres-centes persones d’entitats cerverines i colles de diables convidades.

La nit es va iniciar amb l’encesa de la Universitat on, el foc i les projeccions els tres dimensions van prendre el protagonisme. La Universitat es va transformar en un bosc amb heures i plantes exòtiques alhora que de foc i aigua. Un espectacle piro-musical dirigit per Albert Parra, director artístic de l’espectacle d’aquesta 37a edició de l’Aquelarre.
Els Diables de Cervera Carranquers, van tenir un pes molt important en la festa, ja que aquest any, i degut al seu 20è aniversari de la colla , han estat tres, i no una, les colles convidades a l’Aquelarre. D’aquesta manera, els espectadors han pogut gaudir de més foc a la cercavila inicial, la més llarga de les tres que es fan a la nit ja que recorre els 750 metres que separen l’Universitat de Cal Racó, gràcies a la participació del Ball de Diables del Vendrell i per primer cop a l’Aquelarre d’un Drac, El Drac de Foc el Tallot.
Els Diables Carranquers van fer ballar el drac de Cervera en el primer acte El ball de la Polla d’una forma molt lleugera i dinàmica. També van ser els encarregats de dur a terme els Correfocs a Cal Racó: el Ball de Diables i al Foqueral en el segon i tercer acte respectivament. Els espectadors van poder ballar al ritme dels tabals sota una intensa pluja de foc.
En total, prop de 8 hores d’espectacle, foc i música, que van omplir la Ciutat de Cervera amb més de 20.000 espectadors.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *