Avís legal

Titularitat

En compliment del que estableix la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de serveis de la societat de la informació i del comerç electrònic, s’informa que l’entitat titular d’aquesta pàgina web és l’Associació Cultural El Drac de Foc El Tallot (Drac de Foc El Tallot en endavant), amb CIF núm. G-43535079 i a/e: el_tallot@hotmail.com.

Condicions d’ús de la pàgina web

Mitjançant l’acceptació d’aquestes condicions d’ús, les persones usuàries es comprometen a utilitzar aquesta pàgina web, i els serveis oferts de forma lícita, d’acord amb el disposat en aquestes clàusules, i de manera que no produeixin un perjudici en els drets o interessos de persones terceres o que puguin danyar o produir un ús anormal de la pàgina web o dels serveis prestats per ella.

Aquesta pàgina web i tots els seus continguts -inclosos els textos, les imatges, el so i qualsevol altre material- són propietat del Drac de Foc El Tallot, si no s’indica el contrari. Tot el material està subjecte a una llicència Creative Commons Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 3.0 excepte on s’indiqui el contrari.

Privadesa de les dades

El Drac de Foc El Tallot informa que totes les dades facilitades a través dels formularis electrònics d’aquesta pàgina web i/o mitjançant correu electrònic es tractaran amb estricta confidencialitat, d’acord amb la Llei Orgànica 15/19998, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal. L’ús dels formularis esmentats, així com la tramesa d’un correu electrònic, suposa el consentiment del remitent al tractament automatizat de les dades que s’hi inclouen.

El Drac de Foc El Tallot es compromet a fer un ús responsable i confidencial de les dades, garanteix que es tractaran d’acord amb la legislació vigent en cada moment i que tan sols s’utilitzaran amb el propòsit indicat en cada cas.

Les dades sol·licitades són, en cada moment, les imprescindibles en relació amb l’àmbit i les finalitats especificades en cada cas.

La persona usuària respondrà, en tot cas, de la veracitat de les dades facilitades, i  El Drac de Foc El Tallot es reservarà el dret a excloure dels serveis registrats tot aquell usuari o usuària que hagi facilitat dades falses, sense perjudici d’aquelles accions legals que puguin ser procedents.

Les dades sol·licitades són, en cada moment, les imprescindibles en relació amb l’àmbit i les finalitats especificades en cada cas.

Drets de les persones usuàries

L’usuari o usuària podrà exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les seves dades personals en els termes i condicions previstos a la Llei Orgànica 15/1999 enviant un escrit a:

 el_tallot@hotmail.com

Exclusió de responsabilitat

El Drac de Foc El Tallot no es responsabilitza dels danys i perjudicis que pugui provocar la falta d’exactitud, autenticitat, exhaustivitat i actualitat de la informació continguda en aquesta pàgina web, ni dels danys causats per qualsevol error o omissió en què hi puguin incórrer tant la informació i manifestacions publicades en aquesta pàgina web com la informació obtinguda a través d’enllaços a sistemes externs als quals es pugui accedir.

El Drac de Foc El Tallot no assumeix cap deure o compromís de verificar ni de vigilar els continguts i/o informacions de les pàgines web a les quals s’accedeixi mitjançant links o enllaços a sistemes i pàgines externes.

El Drac de Foc El Tallot no garanteix la disponibilitat, continuïtat ni la infal·libilitat del funcionament de la pàgina web i, per tant, exclou, dins el marc legal vigent, qualsevol responsabilitat pels danys i perjudicis causats per la falta de disponibilitat o de continuïtat del funcionament de la pàgina web i dels seus serveis habilitats, així com per les dificultats en l’acclés a les diferents pàgines web o a aquelles des de les quals, en el seu cas, es prestin determinats serveis.

El Drac de Foc El Tallot no garanteix que la pàgina web i el servidor estiguin lliures de virus o altres elements lesius que poguessin malmetre o produir alteracions en el sistema informàtic, en els documents electrònics o en els fitxers de l’usuari o usuària enviats a tercers. Per això, declina tota responsabilitat pels danys informàtics o d’altres tipus causats per l’accés a la web o per la impossibilitat d’accedir-hi.

Comentaris

Les persones usuàries de la pàgina web del Drac de Foc El Tallot podran realitzar comentaris a les notícies i continguts publicats. Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda a la pàgina web del Drac de Foc El Tallot són únicament i exclusiva responsabilitat de les persones usuàries que els realitzen, i en cap cas seran responsabilitat d’Amunt^.

El Drac de Foc El Tallot no subscriu els continguts o les opinions dels comentaris realitzats per les persones usuàries de la pàgina web, i per tant, el Drac de Foc El Tallot queda exlosa expressament de qualsevol tipus de responsabilitat relacionada amb aquests comentaris.

L’usuàri o usuària reconeix i accepta ser l’únic responsable del seu comentari i de les conseqüències de la seva publicació. El Drac de Foc El Tallot no subscriu cap comentari ni cap opinió, recomanació o consell expressat en la relació amb el mateix, i per tant Amunt^ queda exclosa expressament de qualsevol tipus de responsabiltiat relacionada amb aquest contingut.

Quan el Drac de Foc El Tallot tingui reconeixement de qualsevol possible incompliment del present apartat de l’avís legal, es reserva el dret a decidir si els comentaris compleixen els requisits de contingut estipulats i podrà eliminar aquest contingut infractor en qualsevol moment, sense necessitat de previ avís i a elecció seva exclusivament.

Excepcions

El motor WordPress sobre el qual s’ha creat aquesta pàgina web es troba sota llicència  GNU General Public License.

El logotip del Drac de Foc El Tallot és obra d’Héctor Castro Martorell, el qual n’és propietari el Drac de Foc El Tallot. Pàgina i continguts web a càrrec de Frederic Porta Serramià, Mireia Alcalá i Joan Rovirosa