Batalla de Foc de Ribera d’Ondara, 5 d’agost de 2017

Aquest any participarem a la Batalla de Foc de la Ribera d’Ondara, que organitza el Drac Aimeric des del 2013

Què és exactament la Batalla de Foc i com es dur a terme?
És una trobada de 8 bèsties de foc que competeixen entre elles oferint un espectacle de llums i colors que captivi al jurat popular. Per sorteig, s’aparellen les bèsties, per tal de poder fer enceses simultànies i, d’aquesta manera, la gent pot escollir quina és la bèstia que els agrada més.
Els assistents a la festa, membres del jurat popular, són els qui tenen la decisió final. Un cop fets els primers lluïments, les bèsties menys votades pel jurat popular queden eliminades i la resta passen a la següent fase, fins a arribar a la bèstia guanyadora del certamen.

La votació del jurat popular es dur a terme a través de diferents cartolines de colors lliurades anteriorment al públic assistent. Cada colla de bestiari té un color assignat i abans de votar es recorda, per tal que tinguin clar la colla que volen escollir. Al finalitzar cada actuació, s’aixeca la cartolina de la bèstia que els ha agradat més, i entre tres i quatre membres de la colla Aimeric es dediquen a comptabilitzar els vots.

Planning de la batalla de foc:

-20:00 Plantada de bèsties (les colles hauran d’estar com a molt
tard a les 19:30)
-21:00 a 22:30 Sopar
-23:00 Inici batalla de foc
-Al finalitzar la batalla, música i servei de barra

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *