20è aniversari – Trobada de Dracs Malcarats

El 9 de setembre de 2017 vam celebrar el 20è aniversari del Tallot fent una trobada de Dracs, la trobada de Dracs Malcarats, Dracs construits pels mateixos membres del grup amb algún tret especial que no trobem comunment a la resta de dracs.

Hi van participar el Galifardeu de Vinarós, la Víbria Ciril·la de Canovelles, la Fera d’Olost, el Mörth de Sabadell, el Drac Antonot de Sabadell, el Cuc de Molins de Rei i evidentment El Tallot.

 

L’acte començava a les cinc de la tarda amb la plantada dels Dracs a la plaça Nova, durant la tarda es va fer una gimcana i un concurs de dibuix a la mateixa plaça.

Ja a les vuit del vespre les percusions dels diferents grups van fer un cercavila fins a la plaça Pep Jai on a les nou del vespres es van fer les enceses dels diferents Dacs i es van bufar les espelmes dels 20 anys del Tallot.

Per acabar la nit, despres del sopar de germanor de les colles participants hi va haver un concert amb el grup Ramastons i els Dj’s Dompass que van tancar la festa.

Tothom que va voler va poder participar del concurs de fotografia dels 20 anys del Tallot amb l’etiqueta #elTallot20 a la plataforma Instagram

El Drac de Foc el Tallot celebra els primers 20 anys